Vloersystemen


Bent u op zoek naar de juiste kunststofvloer voor in uw ruimte? Wij van Amipox staan voor u klaar. Vanaf het eerste oriëntatiemoment tot aan het daadwerkelijk plaatsen van de gewenste kunststofvloerafwerking. Met onze jarenlange ervaring en up-to-date kennis over de regelgeving en eisen in het vakgebied, kunnen wij u zeker helpen bij het kiezen van een geschikt kunststofvloersysteem.

Functie van het vloersysteem

Het kiezen van de juiste vloer is van groot belang. Allereerst omdat de vloer voor een groot deel de sfeer van de ruimte bepaald. Maar naast deze decoratieve functie, moet de vloer ook een groot deel van het gewicht van het gebouw kunnen dragen. Voor deze praktische functie zijn de technische kenmerken van het vloersysteem zeer belangrijk.

Kiezen van het juiste vloersysteem

Het is ontzettend belangrijk dat uit de verschillende soorten vloersystemen, het juiste systeem voor uw ruimte wordt gekozen. Wij helpen u bij het maken van deze keuze door onder andere te kijken naar welke functie het kunststofvloersysteem moet vervullen en welke mogelijkheden er zijn voor het aanbrengen van het systeem. Verder worden ook de opbouw, samenstelling en het soort vloerafwerking in acht genomen, bij het bepalen van welke specifieke vloersystemen geschikt zijn.

Voordelen van kunststofvloersysteem

Kunststofvloeren zijn hip. Dit komt mede door de vele mogelijkheden die dit type vloer biedt. Doordat de kunststofvloer met diverse toplagen kan worden afgewerkt, is bijna elke kleur en structuur leverbaar. Van transparant tot glanzend naar mat, het zijn allemaal mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om een antislip laag aan te brengen.

Verder heeft de kunststofvloer ook nog andere voordelen. Zo is dit type vloersysteem:

  • Naadloos
  • Duurzaam
  • Geluiddempend
  • Warmtevasthoudend

Benieuwd naar ons aanbod? Hieronder vindt u onze verschillende type kunststofvloersystemen: