Troffelvloeren


De troffelvloer is uitermate geschikt voor bedrijven, aangezien de vloer met een dikte van circa 5 mm zowel sterk, krasbestendig en antislip is. Omdat dit vloertype ook nog eens naadloos is en een mooie natuurlijke uitstraling heeft, zijn er steeds meer particulieren die hun oog laten van op de troffelvloer.

Werkwijze

De troffelvloer ziet er niet alleen strak uit, maar is ook ontzettend sterk. Dit komt doordat deze vloer is opgebouwd uit verschillende lagen. De vloer bestaat namelijk uit minimaal drie lagen. De eerste laag met epoxy primer wordt na het schoonmaken van de onderliggende vloer aangebracht. Hierna wordt de troffelvloer aangebracht, welke vervolgens wordt afgewerkt met een lak.

Slijtvast

Troffelvloeren worden vaak gebruikt op plekken waar er een sterke belasting op de vloeren plaatsvindt, aangezien dit vloertype zeker tegen een stootje kan. Zo zie je deze vloer vaak terug in sportscholen, werkplaatsen of bij andere industrieën waar sprake is van zware mechanische of chemische belasting.

Vloeistofdicht

De toffelvloer is opgebouwd uit kwartskorrels en fijn grind, wat weer wordt samengehouden door epoxykunsthars. Door deze combinatie is de vloer vloeistofdicht en dus zeer hygiënisch. Door deze eigenschappen wordt de troffelvloer ook vaak gebruikt in de voedselindustrie, scholen, kantoren en bedrijfsruimten. Maar ook voor keukens, badkamers en toiletruimtes is deze vloer uitermate geschikt.

Moderne uitstraling

Naast dat de troffelvloeren sterk en krasbestendig zijn, is de vloer ook makkelijk te onderhouden. Tel daarbij op dat de stijl van de vloer past bij een stijlvol, modern interieur en makkelijk gecombineerd kan worden met vloerverwarming. Dan snapt u waarom steeds meer particulieren kiezen voor een troffelvloer.

De troffelvloeren zijn in diverse kleuren te verkrijgen en ook in de korrelgroottes kan gevarieerd worden. Daarbij kan gekozen worden voor een vloer met een matte of glanzende uitstraling. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste troffelvloer voor in uw ruimte.

Voordelen troffelvloeren

De troffelvoer heeft een aantal voordelen voor zowel bedrijven als particulieren:

  • HACCP
  • Stofvrij
  • Slijtvast
  • Naadloos
  • Niet statisch
  • Antislip in te stellen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Vochtbestendig (waterdicht)
  • Leverbaar in verschillende kleuren en afwerkingen