Betonlook


De betonlook vloer heeft een ander karakter dan de andere vloeren door zijn gemêleerde uiterlijk. Hierdoor oogt de vloer niet alleen industrieel, stoer en robuust, maar ook natuurlijk. De betonvloer heeft een unieke uitstraling en dat zien we terug in de toenemende vraag naar dit type vloer.

Onderhoudsvriendelijk

Vooral op de particuliere markt is de vraag naar de betonlook vloer groot, maar ook steeds meer bedrijven laten hun oog vallen op dit type vloer. Naast de unieke look die de betonvloer biedt, is de vloer eveneens zeer onderhoudsvriendelijk.

Doordat de betonvloer geen naden heeft, kan de vloer gemakkelijk schoongemaakt worden. Daarnaast is de vloer ook nog eens vochtdicht en laat het geen onverhoopt gemorste vloeistoffen door. Het is eventueel ook nog mogelijk om een antislip laag toe te laten voegen aan de vloer. Dit maakt de betonlook vloer voor zowel scholen, ziekenhuizen, kantoren, laboratoria, bedrijfsruimten als woonhuizen uitermate geschikt.

Hoge comfort

Zeker voor in uw woonhuis is het fijn als een vloer niet alleen praktisch is, maar ook de gewenste comfort met zich meebrengt. De betonlook brengt u dit beide. Naast dat de vloer makkelijk schoon te houden is, veren uw stappen licht mee op deze vloer.

Verder voelt de grond comfortabel en warm aan, wanneer u binnen geen schoenen draagt. Daarnaast is de betonlook vloer ook zeker geschikt als u gebruikmaakt van vloerverwarming.

Verschillende kleurcombinaties

Onze betonlook vloeren kunnen in meerdere kleurencombinaties worden aangebracht. Wij helpen u uiteraard bij het maken van de juiste kleurkeuze voor uw betonlook vloer. Samen kiezen wij een kleur uit die perfect past bij uw interieur.

Als u wilt gaan voor een industriële en authentieke look, dan raden wij u aan om een keuze te maken uit de verschillende soorten grijstinten. Maar er zijn uiteraard nog talloze andere kleurtinten waaruit u een keuze kunt maken.

Voordelen betonlook vloer

De betonvloer heeft een aantal noemenswaardige voordelen die we voor u op een rijtje hebben gezet:

  • Stofvrij
  • Slijtvast
  • Naadloos
  • Niet statisch
  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Vochtbestendig (waterdicht)
  • Leverbaar in verschillende kleuren en afwerkingen