Een epoxy coatingvloer in uw pand in Apeldoorn


Een epoxy coatingvloer is uitermate geschikt als u op zoek bent naar een voordelig en snel te installeren vloer voor uw bedrijf in regio Apeldoorn. Deze vloersoort heeft zowel een hoge chemische als mechanische belastbaarheid. Daarom is een epoxy coatingvloer laten leggen door Amipox uit Zutphen een uitstekende uitkomst voor een industriële omgeving.

Een epoxy coatingvloer is een betaalbare en kwalitatieve vloer voor uw pand in Apeldoorn

In beginsel zijn de epoxy gietvloer en de coatingvloer enigszins met elkaar te vergelijken. Het verschil tussen de twee is dat de laagdikte van de coatingvloer een stuk dunner is. De vloercoating is namelijk opgebouwd uit drie verschillende lagen: de primerlaag, de afwerklaag en de toplaag. Als de eerste twee lagen droog zijn, wordt met de toplaag de coating verzegeld. Dit maakt de laagdikte van een coatingvloer een stuk dunner ten opzichte van een epoxy gietvloer. Dit ziet u met name terug in de kosten voor het laten leggen van een epoxy coatingvloer in uw pand in Apeldoorn, maar het doet niet af aan de kwaliteit van uw vloer.

Een epoxy coatingvloer is geschikt voor in het bedrijfsleven

Door de hoge belastbaarheid die de coatingvloer heeft, wordt deze vaak gebruikt in industriële omgevingen. De vloercoating bestaat een slijtvaste epoxy toplaag, waardoor het mogelijk is om de coatingvloer te laten leggen over de bestaande vloer in uw pand in Apeldoorn. Zowel voor de prijs als het tijdsbestek van de plaatsing is dit gunstig. Het is tevens mogelijk om een toplaag aan te brengen die extra snel droogt. Zo kunnen de werkzaamheden van uw bedrijf vrijwel meteen weer opgepakt worden. Dit is dan ook de reden waarom er in industriehallen, productiehallen, magazijnen, opslagruimtes, garages, fabrieken en in werkplaatsen vaak wordt gekozen voor het laten leggen van een epoxy coatingvloer.

Deze vloersoort is zeer onderhoudsvriendelijk

Als u kiest voor een epoxy coatingvloer in uw pand in Apeldoorn, profiteert u ervan dat de toplaag van de coatingvloer zeer dicht van structuur is. Hierdoor worden geknoeide vloeistoffen, vuil en stof niet in de vloer opgenomen. Het regelmatig dweilen en stofzuigen van de vloer is voldoende om deze goed te onderhouden. Wanneer u regelmatig met water werkt, kunt u er tevens voor kiezen om de vloer te laten afwerken met een antisliplaag.

Er zijn verschillende kleuren en afwerkingen mogelijk

Amipox kan een epoxy coatingvloer in vrijwel elke RAL-kleur leggen in uw pand in Apeldoorn. Er zijn dus ontzettend veel mogelijkheden qua kleur. Daarnaast zijn er verschillende technieken mogelijk bij het plaatsen van de vloer. Wat dacht u bijvoorbeeld van het aanbrengen van doorzichtige laklagen waarin vlokken verwerkt zitten? Zo heeft u een vloer met een speciaal effect.

De voordelen op een rij

Wij zetten graag de voordelen van het laten leggen van een epoxy coatingvloer in uw pand in bijvoorbeeld Apeldoorn nog een keer overzichtelijk op een rij. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken bij de aankoop van een nieuwe vloer. De epoxy coatingvloer is:

  • Veilig
  • Stofvrij
  • Slijtvast
  • Naadloos
  • Vloeistofdicht
  • Snel én hoog belastbaar
  • Hygiëne bevorderend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse in het laten leggen van een epoxy coatingvloer in uw pand in regio Apeldoorn? Als specialist in kunststofvloeren realiseren wij dit graag voor u. Neem contact op met ons coatingbedrijf uit Zutphen door te bellen naar 0575 473371 of te e-mailen naar [email protected]. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.