Diverse kunststof vloersystemen

HACCP Normering

Makkelijk te onderhouden

Een gietvloer laten leggen door ons bedrijf uit Zutphen

Als u graag een gietvloer wilt laten leggen, doet u dit het best door Amipox uit Zutphen in te schakelen. Door onze jarenlange ervaring in het leggen van kunststofvloeren, moet u zeker bij ons bedrijf in Zutphen zijn als u een gietvloer wilt laten leggen in uw woning of bedrijfspand.

Heeft u enige vragen?

bel ons mail ons
amipox-gietvloer-betonlook-05

Wat voor gietvloer wilt u laten leggen door ons bedrijf uit Zutphen?

Afhankelijk van uw situatie, kiest u voor een epoxy gietvloer of een gietvloer van polyurethaan. Een epoxy gietvloer is door zijn sterke karakter het meest geschikt in een industriële omgeving. Particulieren kiezen bij Amipox in Zutphen vaker voor het laten leggen van een gietvloer van polyurethaan. Dit type vloer wordt ook wel een designvloer genoemd en dat begrijpt u meteen als u deze vloer ziet; het strakke design is helemaal van deze tijd! Dus wilt u een vloer met een modern design, die slijtvast en onderhoudsvriendelijk is én een hoog comfortgehalte heeft? Dan kiest u er het best voor om een gietvloer van polyurethaan door ons bedrijf uit Zutphen te laten leggen in uw woning.

Bespreek uw wensen met ons

Bent u geïnteresseerd in het laten leggen van een gietvloer door Amipox uit Zutphen, bijvoorbeeld als alternatief voor een betonnen vloer? Neem dan contact met ons op via 0575 473371, info@amipox.nl of ons contactformulier en bespreek uw wensen met ons. Wij realiseren als specialist in kunststofvloeren graag uw droomvloer tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.