Diverse kunststof vloersystemen

HACCP Normering

Makkelijk te onderhouden

Kunststofvloeren uit Zutphen

Als u uw woning of bedrijfspand wilt laten voorzien van kunststofvloeren, schakelt u Amipox uit Zutphen in. U maakt uw wensen kenbaar en wij voorzien u van advies over welk type kunststofvloer het best aansluit op deze wensen en uw interieur. Zo maken we samen uw droomvloer tot werkelijkheid.

Heeft u enige vragen?

Bel ons mail ons
amipox-gietvloer-betonlook-05

De verschillende typen kunststofvloeren die we bij ons bedrijf in Zutphen aanbieden

Bij Amipox in Zutphen bieden we een breed dienstenaanbod aan met betrekking tot kunststofvloeren. Elk type vloer heeft zijn eigen eigenschappen. In overleg bespreken we graag welke eigenschappen het best passen bij uw situatie. Om u een overzicht te geven van ons aanbod, zetten we graag een greep uit de mogelijkheden op een rij:

  • PVC vloer: wordt vaak gekozen als alternatief voor houten vloeren omdat deze makkelijk te onderhouden en geluiddempend is.
  • Polyurethaan gietvloer: wordt vaak gekozen vanwege het strakke design en omdat deze makkelijk te onderhouden is en veel comfort biedt.
  • Epoxy gietvloer: wordt vaak gekozen in industriële omgevingen vanwege de sterke eigenschappen van het materiaal en de hoge belastbaarheid.
  • Epoxy coatingvloer: wordt vaak gekozen omdat deze voordelig en snel te realiseren is én een hoge belastbaarheid heeft.

Alle kunststofvloeren in het aanbod van ons bedrijf uit Zutphen zijn volledig aan uw wensen aan te passen door onze verschillende afwerkingsmogelijkheden. Dus voor welke vloer u ook kiest, u bent verzekerd van een vloer die volledig aan uw wensen voldoet en die aansluit op uw toepassing. En dat alles tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw pand

Maak uw wensen door te bellen naar 0575 473371, een e-mail te sturen naar [email protected] of door ons contactformulier in te vullen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van onze kunststofvloeren voor uw pand in regio Zutphen. Hierna stellen we, indien gewenst, direct een vrijblijvende offerte voor u op. Zo weet u meteen waar u aan toe bent!