Diverse kunststof vloersystemen

HACCP Normering

Makkelijk te onderhouden

Een betonnen vloer kopen in Zutphen

Als u een betonnen vloer wilt kopen voor uw woning of bedrijfspand in Zutphen, doet u dit het beste bij Amipox. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren bij de aankoop van een nieuwe vloer. Bovendien profiteert u bij ons te allen tijde van een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wilt u dus een betonnen vloer van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs kopen in Zutphen? Dan moet u bij ons zijn.

Heeft u enige vragen?

Bel ons Mail ons
amipox-gietvloer-betonlook-05

Door een betonnen vloer te kopen bij ons in Zutphen, geeft u uw interieur een unieke uitstraling

In steeds meer interieurs ziet u de betonnen vloer terug en hoewel ze allemaal veel op elkaar lijken, bent u bij een betonnen vloer altijd verzekerd van een unieke vloer. Het patroon van dit type vloer is namelijk nooit exact hetzelfde. Bovendien heeft u bij Amipox de keuze uit vele mogelijkheden. Zo kunt u de betonnen vloer die u bij ons in coatingbedrijf in Zutphen gaat kopen laten voorzien van een coating. Dit biedt vele mogelijkheden qua kleur, maar ook qua technieken die gebruikt kunnen worden bij het aanbrengen. Dat maakt uw vloer nóg unieker!

Ontdek de mogelijkheden

Heeft u interesse in het kopen van een betonnen vloer bij Amipox in Zutphen? Ontdek dan de vele vloersystemen en ga voor een betonnen vloer met coating of kies voor bijvoorbeeld een beton ciré look. Wenst u advies bij het uitzoeken van de juiste vloer voor uw pand? Neem dan contact met ons op via 0575 473371 of info@amipox.nl. Bij interesse stellen wij, indien gewenst, direct een offerte op.