Diverse kunststof vloersystemen

HACCP Normering

Makkelijk te onderhouden

Coatingbedrijf in Zutphen

Ons coatingbedrijf uit Zutphen is hét bedrijf dat u inschakelt voor het laten aanbrengen van een industriële coatingvloer in uw woning of bedrijfspand. Bij Amipox beschikken we over jarenlange ervaring in en kennis van het aanleggen van diverse kunststofvloersystemen. Wij begeleiden u gedurende het volledige traject: van advies tot het aanbrengen van de coatingvloer en het volledig afwerken van de vloer in uw pand in regio Zutphen.

Heeft u enige vragen?

bel ons mail ons
amipox-gietvloer-betonlook-05

Waarom kiezen voor een coatingvloer van ons coatingbedrijf uit Zutphen?

Er wordt in het bedrijfsleven vaak gekozen voor het laten aanbrengen van een coatingvloer door ons coatingbedrijf uit Zutphen. Dit komt doordat deze vloer een hoge belastbaarheid heeft, snel aangelegd kan worden én een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding heeft. Ook het feit dat deze vloer eenvoudig te onderhouden én beschikbaar is in vele kleuren, doet veel mensen kiezen voor het laten aanbrengen van een coatingvloer in hun pand in Zutphen of omgeving.

Het brede aanbod van ons coatingbedrijf uit Zutphen

Bij Amipox in Zutphen bieden we naast het aanbrengen van een coatingvloer, ook de mogelijkheid tot het aanleggen van andere kunststofvloeren. Gaat uw voorkeur uit naar een betonlook vloer? Of wilt u een PVC vloer laten leggen? Ook dan zijn wij het bedrijf dat u zoekt.

Neem bij interesse contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vloer? Neem dan contact op met ons coatingbedrijf uit Zutphen. U bereikt ons via 0575 473371 of [email protected]. Wij komen graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Indien gewenst stellen wij direct een offerte op maat voor u op en komen wij bij u langs voor het realiseren van een mooie vloer.