Diverse kunststof vloersystemen

HACCP Normering

Makkelijk te onderhouden

Een betonlook vloer laten leggen in Apeldoorn

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een betonlook vloer te laten leggen in hun pand in bijvoorbeeld Apeldoorn, en dat is niet voor niets! Een betonlook vloer dient als de perfecte basis voor het interieur van uw woning en is daarnaast ook zeer onderhoudsvriendelijk. Bent u benieuwd naar dit type vloer dat wij bij Amipox in Zutphen aanbieden? Lees dan zeker verder.

Heeft u enige vragen?

Bel ons mail ons
amipox-gietvloer-betonlook-05

Waarom ervoor kiezen om een betonlook vloer te laten leggen in uw pand in Apeldoorn?

Veel mensen kiezen voor een betonlook vloer in de woonkamer vanwege zijn unieke uiterlijk. Door het gemêleerde effect heeft elke betonlook vloer een uniek design dat stoer en industrieel, maar ook heel natuurlijk oogt. Het uiterlijk is echter zeker niet de enige reden waarom ook u het best kiest voor het laten leggen van een betonlook vloer in uw pand in of nabij Apeldoorn. Dit type vloer is namelijk ook zeer onderhoudsvriendelijk en biedt veel comfort, zeker in combinatie met vloerverwarming. U wilt toch ook zo’n mooie, gemakkelijke vloer in uw woning in de kleurcombinatie die precies bij uw interieur past?

Maak uw interesse kenbaar

Heeft u interesse in het laten leggen van een betonlook vloer in uw pand in regio Apeldoorn? Maak uw interesse dan kenbaar door contact met ons bedrijf uit Zutphen op te nemen via 0575 473371 of [email protected] of via het contactformulier. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op en bieden uitstekende service gedurende het hele proces; van advies tot aan het leggen en het afwerken. Dit geldt tevens als u kiest voor een andere vloer uit ons brede aanbod vloersystemen, zoals een epoxy coatingvloer.