Diverse kunststof vloersystemen

HACCP Normering

Makkelijk te onderhouden

Een betonvloer in uw woonkamer in Apeldoorn

Heeft u interesse in het laten leggen van een betonvloer in uw woonkamer in Apeldoorn? Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje en komen bij interesse graag bij u langs voor het realiseren van uw droomvloer. Van dit type vloer heeft u gegarandeerd lang én veel plezier!

Heeft u enige vragen?

bel ons mail ons
amipox-gietvloer-betonlook-05

Een betonvloer is de perfecte vloer voor de woonkamer van uw woning in Apeldoorn

Het is niet voor niets dat u tegenwoordig steeds vaker een betonvloer terugziet in woonkamers. Een betonvloer is een naadloze vloer, wat dit type vloer perfect maakt voor de woonkamer van uw woning in regio Apeldoorn. In een woonkamer wordt veel geleefd en waar veel wordt geleefd, kan een onderhoudsvriendelijke vloer niet missen. Daarnaast is een betonvloer sterk, waardoor deze bestand is tegen het vele leven in uw woonkamer. Als u kiest voor een betonvloer in uw woonkamer in Apeldoorn, kiest u dus voor een onderhoudsvriendelijke en sterke vloer die we bij ons bedrijf in Zutphen in vele opties kunnen leveren. Wij creëren graag een vloer die perfect aansluit bij uw wensen en interieur.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op

Bent u overtuigd en wilt u graag een betonvloer kopen voor uw woonkamer in Apeldoorn bij Amipox in Zutphen? Neem dan contact met ons op via 0575 473371, [email protected] of vul ons contactformulier in. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor een betonvloer, zoals een beton ciré look, en stellen een vrijblijvende offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.