Diverse kunststof vloersystemen

HACCP Normering

Makkelijk te onderhouden

Beton ciré door ons bedrijf uit Zutphen

Als u uw woning wilt laten voorzien van een unieke vloer, is een beton ciré vloer van Amipox uit Zutphen uitermate geschikt. Onze specialisten adviseren u graag over de vele mogelijkheden en begeleiden u gedurende het gehele traject; van het aanbrengen tot aan het afwerken. Hierdoor bent u bij ons bedrijf uit Zutphen verzekerd van een beton ciré vloer die voldoet aan al uw wensen.

Heeft u enige vragen?

bel ons mail ons
amipox-gietvloer-betonlook-05

De voordelen van een beton ciré vloer laten aanbrengen door ons bedrijf uit Zutphen

Het voornaamste voordeel van een beton ciré vloer is dat deze in de meeste gevallen te realiseren is zonder dat u eerst uw huidige vloer moet verwijderen. Deze betonlook vloer kan over vrijwel elke ondergrond aangebracht worden met de juiste voorbewerking. Doordat de stuc handmatig aangebracht wordt door de vakmensen van ons bedrijf uit Zutphen, bepaalt u zelf of u een wat grovere of egalere beton ciré look wilt. Ook kiest u uit een grote diversiteit aan kleuren. Uw woonkamer krijgt dus exact de vloer die u voor ogen heeft. Dát is toch wat u wilt?

Profiteer van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Laat u het realiseren van een beton ciré vloer over aan Amipox uit Zutphen? Dan profiteert u van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en een breed aanbod aan vloersystemen. Neem contact met ons op via 0575 473371 of [email protected] en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een betonvloer in uw woonkamer of elders in huis.